SUKSESSHISTORIER
Elektrisk bysykkel
Fremtiden har ankommet Stavanger og Forus Næringspark - på to hjul!

I København ble de første 250 syklene plassert ut og testet i sommer under navnet GoBike. Det ble umiddelbart en kjempesuksess, og torsdag 21 august besluttet Københavns politikere seg for å plassere ut helle 1800 sykler til byens befolkninng.
Nå inntar de også Stavanger-regionen for å gjøre sykkel til et smart valg for pendlere, kortreiste møter, byærender og turisme!

I første omgang kan du teste de ut under ONS. Det er satt opp stasjoner på Clarion Energyhotellet ved messeområdet og i sentrum ved Rosenkildehuset. På denne måten kommer du deg raskt, enkelt og komfortabelt mellom sentrum og messeområdet. 
Alt du trenger å gjøre er å opprette en bruker, registrere et bankkort og vips så har du tilgang til sykkel på alle dokingstasjoner - til en hver tid!

Satsingen til Stavanger kommune og Fours Næringspark går enda et steg lengre enn København, på Forus kan bedriftene også kjøpe andeler og dockingstasjoner. Det betyr i praksis at bedriften kan øremerke sykler innenfor bestemte klokkeslett og områder slik at deres ansatte er sikret tilgjengelig sykkel -til rett tid og på rett sted. Ideelt for de som skal på kortreiste møter på Forus-området eller trenger en sykkel mellom kontoret og togstasjonen. Enkelt, smart og effektivt.

Gå inn og les mer om syklene på www.forusvisjonen.no


Sykkelløftet er et unikt samarbeid mellom Næringsforeningen, Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Stavanger og Sandnes kommune.
Målsetningen er å få flere til å sykle til jobb en gang i uken!
Personvernerklæring
Utviklet av Netpower