Konkurranse-appen Stiim, Sykkelløftets arvtager, er nå klar til bruk. Derfor avvikles Sykkelløftet.no 1. desember." /> Sykkelløftet
NYHETER
Sykkelløftet avvikles

Konkurranse-appen Stiim, Sykkelløftets arvtager, er nå klar til bruk. Derfor avvikles Sykkelløftet.no 1. desember.

Fra samme dato slettes data som er registrert på Sykkelløftet. Ønsker du å eksporte Sykkelløftet-dataene dine, gjør du det ved å logge inn og velge du «Min side», «Vis alle mine turer» og «Eksporter til fil». Dessverre blir det ikke mulig å ta med tidligere registrerte data over i den nye konkurranse-appen Stiim.

Om Stiim:

Stiim er en app for HjemJobbHjem-bedrifter som skal motivere folk til å reise grønnere til og fra jobb. Stiim gir en ekstra motivasjon til deg som sykler – og også til de som går, tar buss eller tog, sitter på med naboen eller sparker av gårde på rullebrett. Vi inviterer arbeidsgivere til å lage konkurranser i appen, og du som er ansatt, kan vinne premier og konkurrere med kollegaer og andre bedrifter som bruker Stiim.

Hvis din bedrift ikke er en HjemJobbHjem-bedrift i dag, sjekk ut hjemjobbhjem.no for informasjon om hvordan dere kan bli medlem.

Har du andre spørsmål? Send oss en gjerne henvendelse på kolumbus.no.

Takk for at du sykler!

 

Vennlig hilsen
Kolumbus

Sykkelløftet er et unikt samarbeid mellom Næringsforeningen, Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Stavanger og Sandnes kommune.
Målsetningen er å få flere til å sykle til jobb en gang i uken!
Personvernerklæring
Utviklet av Netpower