NYHETER
Spennende sykkeluke i vente
Tour des Fjords og folkefest!
Det er bare til å glede seg, uansett om du er jobbsyklist eller overgjennomsnitlig opptatt av sykkel. Tour des Fjords 2016 er her!

Allerede nå på onsdag går den første etappen av stabelen i Bergen. Frem til helgen vil peloton, bestående av mange kjente internasjonale og lokale navn, beveger seg ustoppelig i retning vårt distrikt gjennom noe av den skjønneste naturen Vestlandet har å by på.

Alt er duket for et fantastisk og spennende oppgjør i henholdsvis Stavanger og Sandnes kommende helg.

Du kan også være en del av folkefesten, enten dette er ved start, langs løypen eller i målområdet. Still opp med heiarop og flagg!

Ikke minst vil Sykkelløftet og HjemJobbHjem være godt synlige med en stand i målområdet i Sandnes på lørdag, og Stavanger på søndag. Ta en tur innom! Her kan du prøvekjøre el-sykler fra Spinn, delta i konkurranser og skaffe deg litt giveaways. Vi er der for å promotere jobbssykling med hjelp fra det fantastiske bakteppet som Tour des Fjords skaper.

I tillegg kan du oppleve heftig konkurranse på amatørnivå når Tour des Fjords Classic ryttere kniver om plassene inn mot målstreken i Sandnes. Glem heller ikke barnerittet i både Stavanger og Sandnes nå på lørdag og ved Hinna Park og Stavanger på søndag.

Her kan du lese alt om Tour des Fjords programmet.

Sykkelløftet ønsker dere alle en fantastisk sykkeluke!
Sykkelløftet er et unikt samarbeid mellom Næringsforeningen, Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Stavanger og Sandnes kommune.
Målsetningen er å få flere til å sykle til jobb en gang i uken!
Utviklet av Netpower