NYHETER
Hva er nytt?
App - startpakke -forbedret nettside - flere konkurranser
Sykkelløftet sitt hovedmål er å få flere til å oppdage sykkelen som fremkomstmiddel til og fra jobb. Skal vi få dette til må vi treffe de som ikke sykler til jobb i dag, og gi de en dytt for å komme i gang!
Det klarer vi aller best igjennom arbeidsplassen din.
Helst skulle vi hatt alle sjefer til å sykle, samt at alle arbeidssteder hadde dusj, garderobe, god sykkelparkering, kort vei og fint vær hele året.

Mens vi venter på den perfekte verden så gir vi deg og din arbeidsplass noen enkle, gode verktøyer for å komme i gang med sykling - helt gratis!

Hva er nytt?

APP
Med denne forekles registeringen av din sykkeltur. Den viser deg hvordan du ligger an i forhold til ditt personlige mål og kollegaer, den gir deg inspirasjon og du får varsel ved premietrekninger og tilleggskonkurranser.

VARSLE OM FEIL
Nå kan du varsle om feil på sykkelveien din direkte på VOF. Selv om dette er en tjeneste utviklet av Stavanger kommune, så vil alle meldinger vidersendes til andre kommuner og Statens vegvesen. Raskt, enkelt og effektivt!

STARTPAKKEN
Alle bedrifter mottar en kom i gang-pakke som med kampanjematriell og verveutstyr. Denne sendes ut uke 21-22. Nye bedrifter får denne ved påmelding.

FLERE KONKURRANSER
Vi belønner fortsatt deg som sykler jevnlig. Men vi vil at du deler gode sykkelopplevelser med flere! Det kommer konkurranser på: instagram, gode historier, min sykkel, tips og idèer m.m.
Hva er forbedret?

MIN PROFIL
Du kan enkelt lage deg et ukemål, hvor mange ganger skal jeg sykle denne uken?  Du endrer enkelt dette ut fra årstid og kapastitet.
Statistikker og oversikt forbedres fortløpene og du vil etter hvert få vite alt om sykkelturen din. Hvor mye penger sparer jeg, hvor mange kalorier forbrenner jeg, redusert Co2 utslipp, + mye mer.

KONKURRANSER
Vi vil fremdeles trekke ukevinnere, men vi vil kjøre flere ulike konkurranser - hele året.

NYHETER OG TIPS
Vi streber etteR å gi tips og inspirasjon til deg som er ny på sykler, eller ikke sykler så mye! Hva trenger du for å holde hjulene i gang? Tips og klær og utstyr, motivasjon, nyttig informasjon om din sykkelvei m.m.

SUKSESSHISTORIENE
Hva gjorde din bedrift for å øke sykkelandelen med 10%? Hva for Maria til å sykle hver dag uansett vær? Vi deler suksesskriteriene både for bedrifter og personer! Tips oss om gode historier


Etter 3 års drift av Sykkelløftet har vi tatt med oss tips og erfaringer fra dere som er deltakere. Vi har gjort vårt beste for å implementere dette i dagens versjon. Takk for alle bidrag og innspill.
Sykkelløftet er et unikt samarbeid mellom Næringsforeningen, Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Stavanger og Sandnes kommune.
Målsetningen er å få flere til å sykle til jobb en gang i uken!
Utviklet av Netpower