Bli med

Se også

Personvernerklæring

26.05.2020

Personvernerklæring 


Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Sykkelløftet samler inn og bruker personopplysninger.

Kolumbus, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).


Behandling av personopplysninger på www.sykkelloftet.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Kolumbus behandlinger av personopplysninger på sykkelloftet.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Netpower er vår driftsleverandør, databehandler, og står for utvikling og vedlikehold av nettstedet.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Netpower som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Kolumbus og Netpower regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.


Informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet sykkelloftet.no registrerer vi noe informasjon om ditt besøk med en såkalt cookie. På norsk: en informasjonskapsel. Dette er en liten fil som lagres i nettleseren på enheten du bruker.

Informasjonskapselen er ikke skadelig. Den inneholder verken virus eller programmer. Det den gjør, er å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel om når du besøkte oss sist eller data du har skrevet inn i et registreringsskjema på sykkelloftet.no.

Informasjon som samles inn på sykkelloftet.no vil aldri, under noen omstendighet, bli delt eller solgt. Den kan heller ikke identifisere deg som person, men vil kun bli brukt til å analysere brukeratferd for å forbedre nettstedet vårt.

Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeratferd på nettsidene våre. Programmet samler opplysninger om hvilke sider som blir mest lest, hva besøkende søker etter på sykkelloftet.no m.m. Informasjonen kan ikke spores tilbake til deg. Vi bruker opplysningene til å forbedre og videreutvikle nettsiden vår.

Med mindre du har innstilt nettleseren din på å avvise informasjonskapslene, vil disse opprettes automatisk. Om du vil tillate lagring av informasjonskapsler, bestemmer du selv. Vær bare oppmerksom på at å avvise informasjonskapsler, kan påvirke funksjonaliteten på nettsidene.

Vårt formål med bruk av informasjonskapsler er å gi innhold og annonser et personlig preg, samt å kunne analysere trafikken vår. Informasjonskapslene som vi bruker, kan ikke på noen måte spre skadelige programmer eller skade din datamaskin.


Nyhetsbrev og kommunikasjon med eksisterende brukere

Sykkelloftet sender ut nyhetsbrev og kommunikasjon via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Kolumbus bruker ikke en ekstern databehandler for utsendelse av nyhetsbrev. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre.

Vi forholder oss i tillegg til Markedsføringsloven §15 og kommuniserer via e-post om tjenester vi tidligere har levert.


Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Kolumbus har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Kolumbus systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at opplysninger blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Henvendelser om personopplysninger i Kolumbus kan rettes til personvernombud@kolumbus.no.

Sykkelløftet er et unikt samarbeid mellom Næringsforeningen, Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Stavanger og Sandnes kommune.
Målsetningen er å få flere til å sykle til jobb en gang i uken!
Personvernerklæring
Utviklet av Netpower